Ammattilaiselle

Ihanteellisessa tilanteessa kuntoutustyötä tekevä neuropsykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä ja toteuttaa kuntoutusta kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. Kognitiivinen kuntoutus on tällöin yksi keskeinen osa kuntoutusta. Vaikuttavuustutkimusten mukaan kognitiivisella kuntoutuksella voidaan vaikuttaa aivotoimintojen häiriöistä kärsivien potilaiden tiedonkäsittelytaitoihin. Älylaitteilla mobiilisti toteutettavalla kognitiivisella kuntoutuksella voidaan tehostaa kuntoutusprosessia, koska asiakas voi harjoitella myös varsinaisen vastaanoton ulkopuolella, esim. kotona. Sekä terapeutti että asiakas voivat seurata tuloksia ja suunnitella yhdessä kuntoutusta.

Usein kysyttyä

Cognituner Pro sisältää kaikki sovelluksen harjoitukset. Sen avulla ammattilainen voi suunnitella asiakkaalleen kuntoutusohjelman ja valita kaikista sovellukseen kuuluvista tehtävistä ne, jotka kyseisellä hetkellä parhaiten vastaavat asiakkaan tarpeita. Asiantuntija laatii näin asiakkaalleen henkilökohtaisen reseptin harjoituksista. Asiakkaan kuntoutusprosessin aikana harjoituksia vaihdetaan ja niiden vaikeusastetta säädellään asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti.

Cognituner Pro sisältää ammattilaiskäyttöliittymän, joka antaa mahdollisuuden lähettää reseptejä sekä analysoida harjoittelun tuloksia. Molemmat käyttöliittymät toimivat älylaitteissa.

Cognitunerilla voi lähettää harjoitteet viidelle etäasiakkaalle yhtäaikaa.. Asiakas voi tehdä harjoituksia omalla älylaitteellaan sekä ammattilaisen läsnä ollessa vastaanotolla että missä tahansa vastaanoton ulkopuolella

Cognituner toimii iOS- ja Android-älylaitteissa. Ammattilaisille on myös saatavilla Windows- ja Mac-versiot.

Cognituner Pro -lisenssin voit hankkia ottamalla yhteyttä meihin.

Sovelluksen asentamiseen ei tarvita erikoisosaamista. Ladattuasi sovelluksen sovelluskaupasta sinun ei tarvitse kuin kirjautua sisään joko ammattilaistunnuksilla tai asiakastunnuksilla ja kaikki ominaisuudet ovat käytettävissäsi.

Windows- ja Mac-versioon saat asennusohjeet erikseen.

Ongelmatilanteissa voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: helpdesk@cognituner.com