Loppukäyttäjän lisenssisopimus:

APPLIKAATION KÄYTTÖEHDOT

 

Cognituner Oy on Suomeen rekisteröity yhtiö. Näissä käyttöehdoissa Cognitunerista käytetään jatkossa termiä “Me”. Lisää meistä kohdassa ‘Yhtiöstä’.

 

Toivomme, että pidät applikaatiostamme ja sen käyttämisestä. Suosittelemme, että luet huolellisesti nämä Käyttöehdot läpi ja hyväksyt ne. Sinun kannattaa myös tulostaa tai tallentaa nämä Käyttöehdot.

 

KÄYTTÖEHDOISTA

 

Nämä Käyttöehdot koskevat applikaatiota, sen sisältöä ja palveluita, joita voimme tarjota applikaation avulla sekä kaikkia mahdollisia tulevia applikaation päivityksiä. Päivityksissä saattaa olla muitakin ehtoja, joista kerromme aina erikseen.

 

Yksityisyyskäytännön ja evästeiden käytön säännöt ovat keskeinen osa applikaatiotamme ja siten myös keskeinen osa sopimusta kanssamme. Siksi suosittelemme, että luet ne huolellisesti, jotta voit hyväksyä ne.

 

Kun lataat applikaatiomme, voit tutustua sen ominaisuuksiin sekä palveluihin, joita se tarjoaa. Muista, että sinulla on pääsy vain sellaiseen sisältöön, johon olet itse rekisteröitynyt tai johon terveydenhuollon ammattilainen on antanut sinulle käyttöoikeuden tai jonka olet ostanut applikaation sisäisestä kaupasta (In-App Purchase).

 

MITÄ TAPAHTUU, JOS HYVÄKSYT NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT?

 

Mikäli hyväksyt nämä Käyttöehdot, välillemme syntyy juridisesti sitova sopimus. Tämä sopimus ei ole siirrettävissä. Tällä sopimuksella takaamme sinulle mahdollisuuden käyttää applikaatiotamme laitteissasi (otathan huomioon, että saatamme sopimusehdoissa rajoittaa käyttämiesi laitteiden määrää).  Tämä tarkoittaa, että:

 • sinulla on oikeus käyttää applikaatiota, mutta et omista sitä, sen sisältöä tai sen palveluja.
 • sinulla ei ole oikeutta siirtää tätä sopimusta toiselle henkilölle tai yritykselle (tämä tarkoittaa käyttöoikeuden myyntiä tai muuta siirtämistä tai oikeutta antaa käyttää sinun tunnuksiasi).
 • voimme antaa saman käyttöoikeuden myös muille käyttäjille.

 

On tärkeää, että näiden ehtojen hyväksymisen lisäksi, vahvistat, että sinulla on laitteen omistajan lupa ladata applikaatio laitteelle. Jos laite on sinun, asia on hyvin yksinkertainen. Jos laite ei ole sinun, varmista lupa laitteen omistajalta.

 

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että applikaatio on käytettävissä vain henkilökohtaiseen käyttöön. Applikaatiolla ei ole mahdollista tehdä liiketoimintaa, ellei siitä ole erikseen sovittu muissa sopimusehdoissa.

 

Jos et hyväksy applikaation Käyttöehtoja, emme valitettavasti voi antaa sinun käyttää applikaatiotamme.

 

LIITTYYKÖ TÄMÄN APPLIKAATION KÄYTTÖÖN KUSTANNUKSIA?

 

Applikaatiomme on vapaasti ladattavissa. Sinä olet vastuussa kaikista mahdollista kustannuksista, joita applikaatiomme lataaminen tai käyttäminen aiheuttaa (kuten esimerkiksi internet- tai mobiilidatakustannuksista) ja niistä kustannuksita, jotka syntyvät, mikäli teet in-app ostoksia (applikaation sisäisiä ostoksia).

 

OVATKO APPLIKAATION SISÄISET OSTOT KÄYTETTÄVISSÄ?

 

On mahdollista, että tarjoamme mahdollisuuden tehdä ostoksia applikaation sisällä (tunnetaan termillä In-App ostot). Jos teemme näin, nämä sinun ja sovelluskauppasi väliset ostokset tehdään sovelluskauppasi määrittelemin ehdoin. Suosittelemme, että tutustut näihin ehtoihin huolellisesti ennen ostoksen tekemistä.

 

 

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI?

 

Me keräämme nimettömästi tietoa, miten applikaatiota, sen sisältöä ja palveluita käytetään.

 

Keräämme tietoa, kun:

 

 • rekisteröidyt, kirjaudut ja käytät tiliäsi. Tämä pitää sisällään se, kun lataat sisältöä applikaatioon.
 • täytät rekisteröintilomakkeitta tai olet yhteyksissä meihin.
 • teet harjoituksia ja saat niistä harjoitustuloksia.

 

Käytämme tietoa parantaaksemme palveluamme ja testataksemme järjestelmäämme.

 

Annamme sinua hoitavan terveydenhuollon ammattilaisen nähdä tekemiesi harjoitteiden tulokset. He pystyvät tunnistamaan sinut ja keräämän sinusta lääketieteellistä tietoa seuratessaan, miten menestyt tehdessäsi harjoituksiamme. Tämän pitäisi helpottaa sinun ja sinua hoitavan ammattilaisen välistä keskustelua ja auttaa sinua seuraamaan sinulle tehtyä harjoitusohjelmaa.

 

Huomaathan, että pidämme itsellämme oikeuden päästä seuraamaan ja hyödyntämään tietoa, joka noudattaa sovellettavissa olevaa lainsäädäntöä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia, jotta järjestelmämme voi toimia tehokkaasti, suojellaksemme itseämme ja käyttäjiämme sekä mahdollisia liiketoimintamme ostajia tai yhteistyökumppaneita.

 

KÄYTÄMMEKÖ SIJAINTITIETOJA?

 

Applikaatiomme ja jotkut palvelut, joita tarjoamme applikaation kautta voivat hyödyntää sijaintitietoa, jota laitteesi lähettää eteenpäin. Jos käytät applikaatiollamme näitä palveluja, meillä on oikeus hyödyntää niitä ja jakaa niitä palveluasi ohjaavalle ammattilaiselle. Voit sulkea sijaintipalvelujen käytön pois laitteestasi halutessasi laitteesi palveluasetuksista.

 

KÄYTÄMMEKÖ PUSH-ILMOITUKSIA?

 

Kyllä, käytämme push-ilmoituksia applikaatiossa. Voit muuttaa niiden tyyppiä ja myös ottaa ne pois päältä laitteesi asetuksista tai applikaatiomme asetussivulta. Jotkut ilmoitukset saattavat vaatia WiFi- tai datayhteyttä.

 

KUKA OMISTAA APPLIKAATION?

 

Tämä on meidän omistamamme applikaatio ja me tai meidän lisenssinhaltijamme omistavat kaikki applikaatioon liittyvät immateriaalioikeudet applikaatiosta, sen sisältämästä sisällöstä ja palveluista, joita applikaation avulla voi tarjota. Tämä pitää sisällään kaikki dokumentit, tekstit, kuvat, videot ja koodit ellei toisin ole mainittu. Pidätämme oikeuden siirtää näitä oikeuksia eteenpäin ilman sinun lupaasi.

 

Käyttämällä applikaatiotamme hyväksyt, ettet käytä sitä laittomalla tavalla tai laittomaan ja petolliseen tarkoitukseen, käytä väärin, muokkaa, kopioi tai lisää applikaation koodiin mitään kuten viruksia tai muuta dataa. Et myöskään loukkaa kumppaneidemme immateriaalioikeuksia, levitä herjaavaa, väkivaltaista tai paheksuttavaa sisältöä sillä tavalla, että se voisi vahingoittaa, lamauttaa, huonontaa tai rikkoa kolmannen osapuolen järjestelmiä tai tiedon keräämistä. Myös applikaation kopioiminen (pois lukien normaali käyttö), vuokraaminen, liisaaminen, eteenpäin liisaaminen, lainaaminen, yhdistäminen tai muokkaaminen edes osittain on kielletty. Applikaation muokkaaminen ja muuntelu (myös sen osien) on kielletty ja myös uuden ohjelman tai ominaisuuden lisääminen applikaatioon tai verkkosivuun on kielletty.

 

Sinun pitää lisäksi hyväksyä, että käyttämäsi laitteen teknologiaa ja vientiä koskevat lait ja säädökset tulee ottaa huomioon käyttäessäsi applikaatiota.

 

MITEN PÄIVITÄMME APPLIKAATIOTA?

 

Parannamme palveluamme ja applikaatiotamme koko ajan, joten julkaisemme applikaatioon päivityksiä joko omien palvelimiemme tai käyttämäsi sovelluskaupan kautta. Tämä voi tarkoittaa muutoksia grafiikoissa, kuvissa tai muussa sisällössä tai parannuksia toiminnallisuudessa.  Muutoksista riippuen, voi syntyä tilanne, jossa et pysty käyttämään applikaatiota ennen kuin olet ladannut siitä uusimman päivityksen.

 

MITEN KYTKEYDYMME KOLMANNEN OSAPUOLTEN PALVELUIHIN?

 

Applikaatiollamme saattaa olla yhteyksiä kolmannen osapuolen palveluihin. Me emme kontrolloi niitä, me emme ole vastuusta niistä ja me emme varmenna niitä, niiden sisältöä, käyttöohjeita tai yksityisyyskäytäntöjä. Sinä olet vastuussa käyttäessäsi palveluamme (mukaanlukien, jos ostat tuotteita tai palveluja kolmansilta osapuolilta).

 

JOSKUS VOI TULLA VIRHETILANTEITA

 

Johtuen teknologian ja erityisesti internet-teknologian luonteesta, emme voi luvata, että applikaatiomme toimii keskeytyksettä, virheettömästi tai toteuttaa kaikki odotuksesi. Emme ole velvollisia korjaamaa tilannetta emmekä korvaamaan mitään tappiota, vauriota tai vahinkoa, jota voit kärsiä, jos palvelumme ei ole käytettävissä.

 

MITEN VOIMME LOPETTAA TAI KESKEYTTÄÄ APPLIKAATION KÄYTTÄMISEN SINULTA

 

Voimme keskeyttää applikaation käyttämisen sinulta, jos käytät applikaatiota tavalla, johon sitä ei ole suunniteltu, et lataa uusinta päivitystä, käytät sitä tavalla, jotka ovat näiden ehtojen vastaisia tai tavalla, jotka ovat lakien tai säädösten vastaisia.

 

Muista, että jos lataat sisältöä (kuten kuvia tai videoita) applikaation kautta, sitoudut siihen, että lataamasi materiaali ei ole halventavaa, säädytöntä, paikkaansapitämätöntä, harhaanjohtavaa, loukkaavaa, herjaavaa, häiritsevää, vahingollista, uhkaavaa, yllyttävää, tai se ei järkytä, ahdistele, nöyryytä, pelästytä tai ärsytä ketään tai se ei edistä syrjintää, paljasta kenenkään henkilökohtaisia tietoja, loukkaa kenenkään immateriaalioikeuksia, riko kenenkään laillisia tai sopimuksenmukaisia oikeuksia, halveksi oikeutta tai puolusta, edistä tai yllytä kolmatta osapuolta syyllistymään tai avustamaan mihinkään laittomaan tai rikolliseen tekoon (mukaanlukien lähettämään roskapostia tai muita pyytämättömiä viestejä.

 

Jos me lopetamme tai keskeytämme sinulta oikeiden käyttää applikaatiotamme, kerromme siitä sinulle, sinun on lopetettava applikaation käyttäminen välittömästi ja poistettava se laitteestasi. Tällöin menetät hyötysi, etuoikeutesi ja hankintasi, jotka olet saanut käyttäjätilisi kautta. Kaikki se tieto ja data, jotka olet applikaatioon kerännyt, poistetaan. Emme korvaa tappioitasi tai käyttämättömiä ostoksiasi, mikäli kiellämme sinulta applikaatiomme käyttämisen. Edellä mainittu pätee myös, jos itse päätät lopettaa applikaatiomme käyttämisen. Jos haluat lopettaa applikaation käyttämisen, sinun tulee noudattaa näitä Käyttöehtoja.

 

ÄLÄ UHONDA SOVELLUSKAUPPASI EHTOJA

 

Sovelluskaupalla, josta olet applikaatiomme ladannut, saattaa olla omia ehtoja. Me emme kontrolloi niitä. Koska ne saattavat vaikuttaa tämän applikaation käyttöön (esimerkiksi applikaation sisäisissä ostoissa), lue ne huolellisesti.

 

KIRJAUTUMISESSA TARVITTAVAT TIEDOT

 

Hyväksymällä tämän sopimuksen hyväksyt, että kirjautumalla tunnuksillasi palveluun, me voimme olettaa sinun käyttävän applikaatiotamme.

 

Sinun tulee noudattaa antamiamme ohjeita, miten suojella ja salata tiliäsi luvattomalta käytöltä ja kirjautumiselta (kuten esimerkiksi ole valitsematta liian helposti arvattavaa salasanaa). Perustettuasi tilin applikaatioomme, sinun ei tule kirjoittaa rekisteröitymistietojasi mihinkään niin, että ne ovat tunnistettavissa tai antaa kenenkään muun käyttää niitä.

 

Sinun pitää kertoa meille, jos huomaat minkäänlaisia virheitä tililläsi tai epäilet tunnistetietojesi hävinneen, tulleen varastetuksi tai vahingoittuneen (tai epäilet jonkun keksineen tiedot ja mahdollisesti väärinkäyttävän kirjautumistietojasi).

 

MEIDÄN VASTUUMME SINULLE

 

Lääketieteellisten ongelmien hoito kuuluu oikean koulutuksen saaneelle ammattilaiselle. Sinun tulee seurata tämän ammattilaisen sinulle tekemää harjoitusohjelmaa välttääksesi mahdollisten oireiden aiheuttamaa liiallista kognitiivista rasitusta. Et voi luottaa applikaatioomme ainoana tapana kuntoutua ja et voi tehdä applikaatiollamme omia diagnoosejasi, laajentaa sinulle määrättyä harjoittelua tai tarjota apua muille henkilöille. Jos sinulla on yhtään epäilyksiä tililläsi näkyvien harjoitusten oikeudellisuudesta, kärsit yhtään jatkuvasta ja lisääntyvästä kivusta tai epämukavuudesta tai sinulla on muuten lisäkysymyksiä omasta tilastasi tai sinulle määrätyistä harjoituksista, sinun tulee keskustella asiasta sinua hoitavan terveydenhuollon ammattilaisen tai muun lääketieteen ammattilaisen kanssa.

 

Hyväksymällä nämä Käyttöehdot hyväksyt, että me emme ole vastuussa mistään tappioista, vahingoista tai veloista, jotka olet saanut:

 • Sellaisten tapahtumien johdosta, joihin meillä ei ole mahdollista vaikuttaa (kuten ongelmat tai keskeytykset matkapuhelinoperaattorisi verkossa,
 • Epätarkasta paikannuksesta tai sijaintitiedosta, joita joku taho voi tarjota applikaatiomme osaksi tai
 • Jos et pysty seuraamaan lääketieteellisiä tai kuntoutukseesi liittyviä ohjeita tai neuvoja tai et pysty jostain syystä seuraamaan applikaatiosta saatavilla olevaa dokumentaatiota.

 

Applikaatiomme on käytettävissä “sellaisena kun se on” eikä meillä ole vastuuta mistään vahingosta, virheestä tai laiminlyönnistä ohjeissa, tiedossa tai koodista, joita applikaatiomme käyttää. Me emme myöskään ole vastuussa käyttämästäsi internet- tai matkapuhelinyhteydestä. Emme myöskään ole vastuussa epäonnistumisista, tappioista tai vahingoista, jotka applikaatiomme käytöstä syntyvät, ellemme siitä näissä Käyttöehdoissa toisin mainitse.

 

Sitoudut noudattamaan kaikkia applikaation käyttöä koskevia paikallisia, alueellisia ja kansallisia lakeja, asetuksia, määräyksiä ja säännöksiä. Kaikki lupaukset, esitykset, olosuhteet ja muut ehdot, joita implikoidaan lainsäädännössä ovat sopimuksemme ulkopuolella. Mikään Käyttöehdoissa mainittu kohta ei poissulje vastuutamme kuolemaan tai vammautumiseen liittyvissä tilanteissa, jotka johtuvat meidän törkeästä huolimattomuudesta, petoksesta tai muista syistä, joissa vastuutamme ei voi Suomen lain mukaan sopimuksin rajoittaa tai poistaa.

 

Poislukien ylläoleva kappale, me (tai työntekijämme, edustajamme tai alihankkijamme) emme koskaan ole vastuussa sinulle koituvista kustannuksista, vahingoista, vaatimuksista, suorista tai epäsuorista tappioista tai muista syistä johtuvista tappioista, joita sinulle on syntynyt käyttäessäsi applikaatiotamme. Tämä pitää sisällään (vaikka ei ole rajoitettu näihin) mahdollisen tappion menetetyistä voitoista, mahdollisen tappion kadonneesta tiedosta tai datasta, säästöistä, liiketoimintamahdollisuuksista tai mahdollisista maineeseen kohdistuvista vahingoista tai mistä tahansa muusta taloudellisesta tappiosta.

 

Meidän maksimivastuumme liittyen tähän sopimukseen, siihen liittyviin vahinkoihin tai muuten (mukaanlukien kaikki vastuut liittyen kaikkeen mahdolliseen vahinkoihin tai piittaamattomuuksiin tai laiminlyönteihin) on rajoitettu näissä Käyttöehdoissa 100 euron suuruiseksi.

 

KÄYTTÖEHTOJEN MUUTTAMISESTA

 

Voimme muuttaa applikaation Käyttöehtoja ajoittain. Siksi toivoemme, että luet Käyttöehdot ja erityisesti sen juridiikkaa koskevat osat säännöllisesti uusimmasta versiosta. Yritämme tiedottaa etukäteen, jos olemme tekemässä merkittäviä muutoksia. Jos muutokset ovat riittävän suuria, on mahdollista, että haluamme sinun uudelleen hyväksyvän applikaation Käyttöehdot.

 

Jos kirjaudut palveluun manuaalisesti (eli jos et laita päälle toimintoa muista kirjautumiseni), sinun pitää hyväksyä Käyttöehdot joka kerta kirjautuessasi.

 

YHTIÖSTÄ

 

Cognituner Oy on Suomeen rekisteröity yhtiö, jonka Y-tunnus on 2749093-5. Yhtiömme toimisto sijaitsee Kotkassa, osoitteessa Juha Vainion katu 2, 48100 Kotka. Sähköpostia voit lähettää meille osoitteella info@cognituner.com. Emme anna lupausta vastauksen nopeudesta.

 

Suosittelemme, ettet lähetä meille sähköpostitse luottamuksellista materiaalia. Mikäli näin teet, teet sen omalla riskilläsi.

 

NOUDATETTAVA LAKI

Noudatamme tämän palvelun kanssa Suomen lakia. Käyttöehdoista ja applikaation käytöstä mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN LISENSSIEHDOT

Käytämme tässä palvelussa teknologioita, joita ovat tehneet seuraavat yhtiöt:

 • GoodLife Technology Oy
 • Unity Technologies SF
 • Quickblox

Lataa tiedosto itsellesi tästä