Ammattilaisen kannalta:

Ihanteellisessa tilanteessa kuntoutustyötä tekevä neuropsykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä ja toteuttaa kuntoutusta kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. Kognitiivinen kuntoutus on tällöin yksi keskeinen osa kuntoutusta. Vaikuttavuustutkimusten mukaan kognitiivisella kuntoutuksella voidaan vaikuttaa aivotoimintojen häiriöistä kärsivien potilaiden tiedonkäsittelytaitoihin. Älylaitteilla mobiilisti toteutettavalla kognitiivisella kuntoutuksella voidaan tehostaa kuntoutusprosessia, koska asiakas voi harjoitella myös varsinaisen vastaanoton ulkopuolella, esim. kotona. Sekä terapeutti että asiakas voivat seurata tuloksia ja suunnitella yhdessä kuntoutusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

1. Mitä ostan, kun hankin Cognitunerin?
Mitä tarkoittavat Cognituner Pro, Cognituner Premium Pro ja Cognituner Personal?

Cognituner Pro sisältää kaikki sovelluksen harjoitukset. Sen avulla ammattilainen voi suunnitella asiakkaalleen kuntoutusohjelman ja valita kaikista sovellukseen kuuluvista tehtävistä ne, jotka kyseisellä hetkellä parhaiten vastaavat asiakkaan tarpeita. Asiantuntija laatii näin asiakkaalleen henkilökohtaisen reseptin harjoituksista. Asiakkaan kuntoutusprosessin aikana harjoituksia vaihdetaan ja niiden vaikeusastetta säädellään asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaisesti.

Cognituner Pro sisältää ammattilaiskäyttöliittymän, joka antaa mahdollisuuden lähettää reseptejä sekä analysoida harjoittelun tuloksia. Ammattilainen voi käyttää Cognituner Pro:ta vastaanotollaan yhden lähiasiakkaan kanssa. Molemmat käyttöliittymät toimivat älylaitteissa.

Cognituner Premium Pro sisältää kaikki sovelluksen harjoitukset. Se toimii kuten Pro-versio, mutta mahdollistaa yhden lähiasiakkaan lisäksi viiden yhtäaikaisen etäasiakkaan kuntoutuksen. Asiakas voi siis tehdä harjoituksia omalla älylaitteellaan sekä ammattilaisen läsnä ollessa vastaanotolla että missä tahansa vastaanoton ulkopuolella.

Cognituner Personal sisältää kaikki Cognitunerin harjoitukset henkilökohtaiseen käyttöön. Kognitiivisesta harjoittelusta kiinnostunut henkilö voi hankkia sovelluksen omaan käyttöönsä, vaikka hänellä ei olisikaan ammattilaista ohjaajanaan.

2. Mitkä ovat laitevaatimukset?

Cognituner toimii iOS- ja Android-älylaitteissa.

3. Mistä Cognitunerin voi hankkia?

Cognituner Pro tai Cognituner Premium Pro -lisenssin voit hankkia ottamalla yhteyttä meihin. Cognituner Personalin voit hankkia suoraan sovelluksen sisäisenä ostona.

4. Miten asentaminen tapahtuu? Tarvitaanko siinä erityistaitoja?

Sovelluksen asentamiseen ei tarvita erikoisosaamista. Ladattuasi sovelluksen sovelluskaupasta sinun ei tarvitse kuin kirjautua sisään joko ammattilaistunnuksilla tai asiakastunnuksilla ja kaikki ominaisuudet ovat käytettävissäsi.

5. Onko Cognitunerilla asiakastuki, josta voin kysyä neuvoa?

Ongelmatilanteissa voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: helpdesk@cognituner.com